‘Leven vanuit je hart, is leven vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid’

Voor een gratis kennismakingsgesprek kun je me altijd mailen of bellen.

Neem contact op

Over mij

Ik zal me even aan jou voorstellen.
Ik ben Carla Tiebie. Ik ben geboren en getogen in het mooie West-Friesland en woonachtig in Warmenhuizen. Ik ben getrouwd met Paul Tesselaar en samen hebben we drie kinderen, een zoon en twee dochters.

carlagrootMijn hele leven, zelfs als klein meisje al wilde ik mensen helpen.
Ik heb belangstelling voor wat de beweegredenen zijn van mensen om bepaalde keuzes te maken.
Het leven heeft me geleerd om verantwoording voor mezelf te nemen en dat ik mag leren van mijn fouten. Maar zijn fouten daadwerkelijk fouten?

Tijdens mijn eigen zoektocht wat is er meer tussen hemel en aarde, ben ik in aanraking gekomen met de Tarot. Dit heeft geleid tot een zoektocht op het spirituele vlak zodat ik me verder ben gaan ontwikkelen in intuïtieve ontwikkeling, Reiki, opleiding tot energetisch therapeut, edelsteentherapie en Bachbloesem.
Vandaar uit heb ik mijn coaching opleiding gevolgd en afgerond aan de Academie voor Counselling en Coaching met als specialisatie Verlies en Rouw. Ik heb daar geleerd dat ik mag zijn wie ik ben!

Zo ontdekte ik mijn ware passie. En deze passie wil ik graag met jou delen omdat ik ervan overtuigd ben dat als jij je angsten onder ogen kunt zien dit een helende werking op je zal hebben.